De Helmondse Verhuizer
Menu

Verhuisbedrijf in Helmond nodig? Kies voor de Helmondse Verhuizer!

Verhuisbedrijf Helmond

Gaat u verhuizen naar Helmond of vertrekt u juist uit deze plaats naar een nieuw onderkomen? Dan wilt u natuurlijk het liefst een vakkundig verhuisbedrijf in Helmond inschakelen. Kies daarom voor de Helmondse Verhuizer: wij beschikken over een jarenlange ervaring in het organiseren van stressloze verhuizingen. Wij nemen u al het werk uit handen, zodat u zich alleen nog maar bezig hoeft te houden met waar verhuizen voor bedoeld is: gewoon fijn op een nieuwe plek kunnen wonen!

Verhuisbedrijf Helmond: op basis van uw eisen en wensen
Als u kiest voor onze service, beginnen we met het doornemen en bespreken van uw specifieke wensen. Zo zorgen we ervoor dat de verhuizing uiteindelijk precies verloopt op de manier zoals u wilt. We leggen al uw wensen vast en vertalen dit naar duidelijke afspraken die we uiteraard nakomen tijdens het verhuizen in Helmond. Zo weten zowel wij als u precies waar we aan toe zijn. En zorgen we ervoor dat alles op de dag van de verhuizing op een ontspannen manier verloopt. Waarbij onze Brabantse gezelligheid natuurlijk niet zal ontbreken.

Makkelijk meubels verhuizen met verhuisbedrijf Helmond
Of u nu maar één meubelstuk te verhuizen heeft of een complete inventaris: bij de Helmondse Verhuizer verzorgen we het meubeltransport probleemloos voor u. Bij grote volumes hebben we de beschikking over vrachtwagens met een bak van minstens 7 meter lang. Maar ook opleggers en vrachtwagens met een extra lange laadklep, of een klep die tot 6 m hoog gezet kan worden kunnen wij voor uw verhuizing inzetten. En wilt u uw inboedel tijdelijk opslaan? Ook voor inboedelopslag bent u bij ons aan het juiste adres!

Verhuizen voor €999!
Betreft het maar een kleine verhuizing in Helmond of wilt u deels zelf ook meehelpen? Dan is het mogelijk om goedkoop en met niet al te veel poespas te verhuizen. De kosten daarvan bedragen niet meer dan €999,- voor een hele dag verhuizen (van 9.00 uur tot 16.00 uur) met twee verhuizers met verhuisauto en allerhande verhuismaterialen. (Binnen een straal van maximaal 25 km)

Meer weten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verhuisbedrijf in Helmond nodig? Kies voor de Helmondse Verhuizer!

Een top verhuisbedrijf in Helmond inschakelen voor uw verhuizing?

Kies voor de kennis en ervaring van de Helmondse Verhuizer. Vraag een offerte aan!